Armutlu 1 İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi çevresine ve milletine faydalı,karşılaştığı sorunları rahatça aşabilen,tercih edilen kişiler olarak yetiştirmek ve okul personeli olarak herkesin hergün daha iyiye ulaşmasını sağlamak temel vizyonumuzdur.

Misyon: Uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek,hayata ve ortaöğretime hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitimi´nin temel amaç ve ilkelerinin en üst seviyede gerçekleştirmek; öğrencilerimizi farklı fikirlere saygılı, araştıran, sorgulayan bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz, 1- 2009-2010 Eğitim Ögretim yılında Anadolu Öğretmen Lisesine 1 Öğrenci,Anadolu Lisesine 3 Öğrenci 2- 2010-2011 Eğitim Ögretim yılında Anadolu Öğretmen Lisesine 2 Öğrenci,Anadolu Lisesine 6 Öğrenci 3- 2011-2012 Eğitim Ögretim yılında Anadolu Öğretmen Lisesine 1 Öğrenci,Anadolu Lisesine 3 Öğrenci, Aybastı Fen Lisesine 3 öğrenci kazandırmıştır...

Saatler: Dersler 13:50´de başlayıp , 19:30´da bitmektedir.
Isınma: Kalorifer Sistemiyle Isınmaktadır.
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: VAR
Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (452) 716 52 91

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://armutlu1ilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Armutlu Mahallesi, Dereköy Küme Evleri No 20 Aybastı/ORDU

Öğretmen :6
Öğrenci :78
Derslik :11
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri mahalle olmasına rağmen ilçe merkezine uzak ve köy yaşantısı mevcuttur. Coğrafi olarak dağlık bir bölgededir. Mahalle birkaç mevkiden oluşmaktadır.Okulun bulunduğu çevrede 750 civarı nüfus mevcuttur.

Adres - Armutlu Mahallesi, Dereköy Küme Evleri No 20 Aybastı/ORDU

Ulaşım Öğretmenler kendi imkanlarıyla okula gelip gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okul binası çürük raporu nedeniyle yıkılmıştır. Yeni bina yapılana kadar Havluiçi İlk/Ortaokulu binasında eğitim öğretime devam edilmektedir. Havluiçi İlk/Ortaokulu Aybastı ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.